Hulskeer i forskellige designs
Brug en hulske i stedet for en almindelig grydeske når du gerne vil undgå at få væske eller sauce med op. Hullerne er nemlig specielt lavet for at dræne væsken så du kan har fat i den mad du skal bruge. Generelt varierer designet på en hulske rigtig meget. Det kan være materialet skeen er lavet af, men også hvordan hullerne er udformet.
Hos Amager Isenkram kan du for eksempel få en flot ske i akacietræ. Det ene store hul gør det nemt at dræne skeen for væske, men madstykkerne må helst ikke være for små ellers falder de ned igennem hullet. I stedet skal du have fat i en stor og rund hulske fra Brabantia. Her er hullerne mindre så chancerne for at tabe noget er små. Denne ske, der er lavet af rustfrit stål og plastik, kan tåle op til 220 grader så den kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.
Er du på jagt efter andre former for skeer, har vi også dem i webshoppen. Du kan finde det hele under vores Køkkenredskaber.