Amagerisenkram.dk
– Selskabsoplysninger
– Selskabets navn: M.P.J Invest APS
– Selskabets CVR-nr.: 43252743
– Bank: Jyske Bank Reg.: 7136 Konto: 10677078
– Etableringsform: ApS
– Indehaverens navn: Mathias Jensen

Selskabets adresse:

Amagerisenkram.dk
Blokken 27A, 3460 Birkerød

Tlf. 51 44 02 90

Email: info@amagerisenkram.dk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Returadresse for ordrer:

Amagerisenkram.dk
Blokken 27A, 3460 Birkerød

Tlf.nr. : 51 44 02 90

Email : info@amagerisenkram.dk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter.
amagerisenkram.dk tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Betaling:

I Amager Isenkrams webshop kan du betale med følgende betalings midler.
– Betalingskort
– EAN nummer (offentlig instans)
– Mobilepay

 

Betalingskort:

Hos www.amagerisenkram.dk kan du betale med følgende betalingskort:

– Dankort
– MasterCard
– Maestro
– Visa
– Visa Electron
– JCB
– MobilePay

 Pengene bliver først trukket når varen er afsendt!

Pakken vil blive sendt til den leveringsadresse du har opgivet. Hvis telefonnummeret du har opgivet med din ordre er et mobilnummer, vil du modtage en SMS når pakken kan afhentes.
HUSK! at gemme din faktura/kvittering, da du skal bruge den ved en evt. reklamationssag.

 

EAN Nummer:
Varerne sendes først når betalingen er registreret på vores konto.
Konto til indbetaling af penge: Reg.: 7136 Konto: 1067078

 Ved køb over 499 kr. leverer amagerisenkram.dk dine varer fragtfrit med billigste fragt mulighed – Hvis ordren er under 499 kr. koster fragten 39 kr. med GLS til pakkeshop. Privatomdeling koster 59kr og erhvervslevering koster 39 kr. Dog kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten, ved ekstra tunge/store forsendelser (som støvsugere, ovne, store mængder porcelæn, glas OSV.) Dette vil der blive oplyst om ved den enkelte varer, og fragten vil blive beregnet fra gang til gang. Obs! Der kan pga. pladsproblemer opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop end den valgte.

 BEMÆRK! Varer leveres kun i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

 Levering sker normalt inden for 2-5 hverdage (dog lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager). Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket. Hvis ordren nægtes ved modtagelse, der er oplyst mangelfuld adresse, modtagernavn ikke står på postkasse/døren eller varen ikke afhentes, fratrækkes returbeløbet returfragt.

Ved fejl eller mangler ved levering, bedes Amagerisenkram.dk kontaktes inden for 3 hverdage, da det letter sagsbehandlingen.

Forsendelse og levering sker med og GLS.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 90 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@amagerisenkram.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 90 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Uanset om du nægter modtagelsen af varen eller ikke afhenter varen indenfor afhentnings fristen, fratrækker vi omkostninger til returforsendelsen fra det beløb du får tilbagebetalt.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du kan for 39 kr. købe en returlabel der gælder for pakker op til 20 kg. via dette link https://retur.pakkelabels.dk/amagerisenkram

Hvis forsendelsen vejer mere end 20 kg. skal du selv betale, den fulde fragt omkostning til den fragt leverandør du vælger!

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, som er 90 dage, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returadresse:
Amagerisenkram.dk
Blokken 27A, 3460 Birkerød

Du kan også mod forudgående aftale fortryde købet ved, at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Registrering af oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på www.amagerisenkram.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand.

Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Amagerisenkram’s Webshop.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordre. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypterede form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos amagerisenkram.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste (Nyhedsbrev) hos amagerisenkram.dk – Tårnby Torv Isenkram ApS, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra amagerisenkram.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@amagerisenkram.dk

Den dataansvarlige på amagerisenkram.dk er direktør  Mathias Jensen.

Reklamationsbehandling
Ved fejl eller mangler på varen, kan kunden klage til ovenstående adresse, telefonnummer eller e-mail. Kunden kan vælge at sende varen tilbage, eller møde op på den ovenstående adresse.

Når du handler på amagerisenkram.dk har du 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Amagerisenkram.dk
Blokken 27A, 3460 Birkerød

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Pricerunner Købsgaranti
Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.

 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse amagerisenkram.dk på info@amagerisenkram.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 02.11.2017