HANDELSBETINGELSER:

1. SELSKABETSOPLYSNINGER:

Selskabets navn: M.P.J Invest APS
Selskabets CVR-nr.: 43272543
Etableringsform: ApS
Indehaverens navn: Mathias Jensen

2. SELSKABETS ADRESSE:

Amagerisenkram.dk
Blokken 27A,
3460 Birkerød
Tlf. 51 44 02 90
Email: [email protected]

3. RETUR ADRESSE FOR ORDRER:

Amagerisenkram.dk
Blokken 27A, 3460 Birkerød
Tlf.nr. : 51 44 02 90
Email : [email protected]

Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter.
Amagerisenkram.dk tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Vi tilbyder 100 dages returret på alle varer

Returnering
Du kan gøre brug af vores returguide her: https://amagerisenkram.dk/bytteservice/

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

4. BETALING

På amagerisenkram.dk kan du betale med følgende betalings midler.
- Betalingskort
- EAN nummer (offentlig instans)
– Mobile Pay

5. BETALINGSKORT

Hos www.amagerisenkram.dk kan du betale med følgende betalingskort:

– Dankort
– MasterCard
– Visa
– Visa Electron

Pengene bliver først trukket når varen er afsendt!

Pakken vil blive sendt til den leveringsadresse du har opgivet. Hvis telefonnummeret du har opgivet med din ordre er et mobilnummer, vil du modtage en SMS når pakken kan afhentes.

HUSK! at gemme din faktura/kvittering, da du skal bruge den ved en evt. reklamationssag.

6. EAN BETALING

Varerne sendes først når betalingen er registreret på vores konto.

7. KONTO TIL INDBETALING AF PENGE

Konto til indbetaling af penge: Reg.: 7136 Konto: 1067078

8. LEVERING

Ved køb over 449 kr. leverer amagerisenkram.dk dine varer fragtfrit med billigste fragt mulighed – Hvis ordren er under 449 kr. koster fragten 39 kr. med GLS pakkeshop eller erhverv. GLS med omdeling koster 69 kr. Dog kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten, ved ekstra tunge/store forsendelser (som støvsugere, ovne, store mængder porcelæn, glas OSV.) Dette vil der blive oplyst om ved den enkelte varer, og fragten vil blive beregnet fra gang til gang.

BEMÆRK! Varer leveres kun i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Levering sker normalt inden for 1-3 hverdage (dog lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager). Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket. Hvis ordren nægtes ved modtagelse, der er oplyst mangelfuld adresse, modtagernavn ikke står på postkasse/døren eller varen ikke afhentes, fratrækkes returbeløbet returfragt.

Bemærk at når en forsendelse leveres med DepositService, ophører GLS og Amagerisenkram's erstatningsansvar, efter omdeleren har afleveret forsendelsen på det af modtager anviste sted. GLS og Amagerisenkram er ikke ansvarlig for, hvad der sker med forsendelsen, når den er afleveret på modtageradressen – hverken ved bortkomst, vejrligsskader eller lignende.

Ved fejl eller mangler ved levering, bedes vi kontaktes inden for 3 hverdage, da det letter sagsbehandlingen.

Skader i forbindelse med levering

Ved reklamation over skader på et produkt f.eks. ridser, skår buler mv., som ikke kan betragtes som funktionelle fejl, men skader som kan være opstået ved forsendelsen. Så skal du reklamere så snart du modtager varen og gøre opmærksom på dette. Du skal samtidig dokumentere skaden bedst muligt, f.eks. hvis der er sket skader på indpakning mv., da det kan have betydning i forhold til at kræve erstatning overfor transportøren.

Du skal derfor sende os:

Et billede af pakken som den så da du modtog den (alternativt af den tomme kasse)
Et billede af pakkelabelen
Et billede af skaden på varen (gerne mens den stadig er i pakken)
Et billede ned i pakken, hvor man kan se hvordan varen var pakket
Kan du se skader på emballagen, når du modtager den, så sørg altid for at få det noteret på din udleveringskvittering. I det øjeblik du for udleveret varen, er ansvaret dit, og derfor skal du kunne dokumentere skader, der måtte være sket under transport. Dette er desværre nødvendigt, da vi oplever at fragtfirmaerne ofte behandler vores pakker meget voldsomt, og vi skal derfor bruge ovenstående i forbindelse med at kræve erstatning.

Forsendelse og levering sker med GLS.

9. PRICERUNNERS KØBSGARANTI

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter!

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien.

Link til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner:

10. PRISER

Amagerisenkram.dk tager forbehold for varierende priser på webshop og i butik. Dette kan skyldes kampagnevare, vareprøver, specielle tilbud mm.