Chokoladesmelter til dessert elskeren

Med en chokoladesmelter kan du nemt smelte alle former for chokolade på en kontrolleret måde. Samtidig kan du holde chokoladen på en passende temperatur. En chokoladesmelter er smart, hvis du fx laver mange desserter hvor chokolade indgår eller hvis du skal overtrække kager og andre fødevarer. Muligheden for at overtrække ting, gør den også et godt alternativ til en chokoladefondue.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Chokoladesmelter og dertilhørende tilbehør

Brug en chokoladesmelter hvis du skal smelte chokolade, som skal bruges til lækkerier som kager, konfekt eller noget helt tredje. Det hjælper meget at temperaturen kan indstilles, så du kan holde chokoladen flydende i lang tid, uden at den størkner eller bliver alt for varm. Smeltning i gryde eller vandbad kan ikke helt bevare den samme stabile temperatur, da man hurtigt kan komme til at skrue blusset for langt ned.  Det er vigtigt, at chokoladen bliver ved med at være flydende, når du skal hælde chokolade i forme - især hvis det er over flere omgange. Udover en chokoladesmelter, kan du hos Amager Isenkram også finde chokoladeforme. Udover udvalget her, kan du også finde forme under menupunktet "Bagetilbehør". Formene er gode at have, hvis du fx vil lave fyldt chokolade og konfekt.